Acasă Uncategorized Bucureşti: Se redeschide singurul târg de miei din Bucureşti

Bucureşti: Se redeschide singurul târg de miei din Bucureşti

DISTRIBUIȚI

99760 – 31032011 – Primarul Cristian Popescu-Piedone a decis redeschiderea, pentru al treilea an consecutiv, a singurului târg destinat comercializării mieilor din Capitală, situat în Piaţa Apărătorii Patriei din Sectorul 4. Deschiderea oficială a „Târgului de Miei” va avea loc vineri, 15 aprilie a.c ., la orele 10.00.

       Sub supravegherea Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Bucureşti (DSVSA), în perioada 15 – 23 aprilie a. c., între orele 8.00 -20.00, bucureştenii îşi pot achiziţiona carnea de miel, la preţ de producător (între 18 – 20 lei), direct de la ciobanii veniţi din toate zonele ţării.

       Crescătorii de animale au la dispoziţie în Piaţa Apărătorii Patriei o zonă de comercializare amenajată pe o suprafaţă de 1.000 mp, unde vor fi montate 45 de ţarcuri, fiecare având o capacitate de a adăposti 20 de miei.

       Târgul de Miei” din Sectorul 4 corespunde normelor impuse de DSVSA, fiind dotat cu toate utilităţile necesare: surse de apă rece/caldă curentă, pavaj de beton, reţea de canalizare, instalaţie electrică, spaţii speciale pentru asomare, cântar şi grup sanitar.

       În spaţiile de asomare a mieilor este permisă  sacrificarea unui singur miel, în condiţii stricte de igienă, pentru siguranţa alimentară a cumpărătorilor.  www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.