Acasă Uncategorized Bucureşti: Senatorul PDL Vasile Nistor trece în PC

Bucureşti: Senatorul PDL Vasile Nistor trece în PC

DISTRIBUIȚI

99493 – 23032011 – Senatorul Vasile Nistor a anuntat, miercuri, in plenul Senatului, ca si-a dat demisia din PDL si ca va deveni membru al PC.

“Stimati colegi, va anunt ca incepand de astazi mi-am dat demisia din PSD si voi intra in PC”, a declarat senatorul Vasile Nistor, de la tribuna Senatului.

Senatorul Vasile Nistor anuntase luni, printr-un comunicat, ca si-a dat demisia din PDL, insa declara ca va activa ca senator indepedent.

“Dupa o lunga perioada de analiza a scenei politice romanesti in general si a situatiei existente in Partidul Democrat Liberal in mod special, am decis astazi ca este momentul sa ma retrag din PDL si sa activez in continuare in calitate de senator independent. Principalul motiv al deciziei mele este dat de faptul ca nu mai pot sa duc povara politica a acestei guvernari care a facut foarte mult rau romanilor”, afirma Vasile Nistor in comunicatul de luni. Potrivit acestuia, un alt motiv al retragerii sale din PDL este acela ca nu se mai regaseste “in acest partid, care, pana nu demult, avea 40% si era format dintr-o echipa tanara si entuziasta a Biroului National. Tensiunile care s-au acumulat in PDL, mai ales dupa venirea in partid a colegilor de la PLD, au dus la un conflict generalizat la nivelul tuturor filialelor din tara. In acest context al aparitiei permanente a unor oameni noi, fara niciun fel de experienta politica si organizatorica, dovedita prin exercitarea functiilor pe care le ocupa in calitate de demnitari si unde au dezamagit, se incearca indepartarea pe nedrept a oamenilor care, in decursul anilor, au dus tot greul acestui partid si au castigat toate alegerile din anul 2000 pana in prezent. Fac parte dintre acesti oameni si, mai mult decat atat, sunt unul dintre membrii fondatori ai partidului”, preciza senatorul. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.