Acasă Uncategorized Bucureşti: Sindicatele au prezentat deputaţilor PDL propunerile de modificare a Codului Muncii

Bucureşti: Sindicatele au prezentat deputaţilor PDL propunerile de modificare a Codului Muncii

DISTRIBUIȚI

98934 – 04032011 – Sindicatele au prezentat deputaţilor PDL propunerile de modificare a Codului Muncii, a anunţat, vineri, preşedintele Cartel Alfa, Bogdan Iuliu Hossu. Liderul sindical a declarat că aşteaptă ca propunerile sindicatelor de modificare a Codului Muncii să fie introduse ca amendamente la proiectul pentru care guvernul urmează să-şi asume răspunderea.Hossu a precizat, după o întâlnire cu conducerea deputaţilor PDL, că modificările solicitate de sindicate se  referă şi la introducerea unui sistem de proceduri, care să protejeze salariaţii de abuzurile angajatorilor.

 

 

 

 

El a subliniat că  subiectul legat de disponibilizările colective, rămâne în discuţie. Liderul Cartel Alfa a mai spus că   protestele sindicatelor vor continua conform calendarului stabilit, până când toate propunerile acestora vor fi acceptate de Executiv.

De cealaltă parte, liderul deputatilor PDL, Mircea Toader spune că propunerile avansate vineri,  de  sindicate  vor fi analizate în cadrul unei sedinţe cu deputaţii partidului , dar decizia finală va aparţine Guvernului. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.