Acasă Uncategorized Bucureşti: Stolojan, Baconschi şi Udrea îl susţin pe Boc pentru un nou...

Bucureşti: Stolojan, Baconschi şi Udrea îl susţin pe Boc pentru un nou mandat de preşedinte al PDL

DISTRIBUIȚI

99193 – 14032011 – Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, luni, înaintea şedinţei BPN a partidului că, dacă Emil Boc va candida pentru un nou mandat la şefia PDL, îl va susţine. Stolojan a precizat că, deocamdată, nu a semnat nicio moţiune de susţinere a unei candidaturi la şefia PDL, dar a amintit că a spus întotdeauna că, dacă Emil Boc va candida, îl va susţine pentru preşedinţia partidului. Întrebat dacă Emil Boc şi-a anunţat duminică seară intenţia de a candida la şefia PDL, Stolojan a răspuns: „Din câte ştiu eu a anunţat”. La rândul său, ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, a declarat că, dacă premierul va candida pentru un nou mandat la şefia PDL,

 

 

 

 

 îl va susţine. „Dacă premierul va candida, voi fi pe platforma respectivă şi lucrez la moţiunea aferentă”, a spus Baconschi.

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a anunţat, într-o postare pe Twiter, că duminică seară a semnat pentru susţinerea candidaturii lui Emil Boc pentru un nou mandat de preşedinte al PDL.

„Am ajuns acasă. A fost o zi lungă. Am semnat în această seară (duminică seară – n.r.) pentru susţinerea candidaturii lui Emil Boc la preşedinţia PDL”, a scris Udrea.

Preşedintele Traian Băsescu a avut duminică după-amiază o întâlnire cu liderii centrali şi judeţeni ai PDL, la Vila Lac 1. Conform unor surse din partid, Traian Băsescu le-a spus liderilor PDL că îl susţine fără rezerve pe Emil Boc la şefia PDL, dar că la Palatul Victoria vrea un premier tehnocrat şi că este decizia sa când va face numirea. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.