Acasă Uncategorized Bucureşti: Studenţii continuă protestul din faţa Ministerului Educaţiei

Bucureşti: Studenţii continuă protestul din faţa Ministerului Educaţiei

DISTRIBUIȚI

99066 – 09032011Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR) continua si miercuri sirul protestelor din fata Ministerului Educatiei. Astfel, incepand cu orele 14:00, studentii din intreaga tara vor purta “crucile ultimului pilon al reprezentarii studentesti – 25%”, pe strazile din Bucuresti.

“Aceasta actiune este un gest de protest prin care studentii vor sa explice reprezentantilor Ministerului Educatiei inca o data importanta procentului de 25% in decizia de alegere a rectorului si in consiliul de administratie. Acesta este ultimul pilon, iar importanta lui este majora intrucat  studentii reprezentanti  utilizeaza procentul de 25% in alegerea rectorului o data la patru ani ca un factor de influenta asupra planului managerial al viitorului rector. 25% nu este un procent mare, dar este indeajuns pentru a transforma studentii intr-un factor de luat in seama pentru urmatorii patru ani”, se arata intr-un comunicat de presa al ANOSR.

Studentii spun ca vor continua sirul protestelor pana cand negocierile cu ministrul Educatiei se vor incheia cu succes, motiv pentru care ANOSR va solicita si astazi o intrevedere cu Funeriu, in incercarea de a discuta inca o data revendicarile studentilor. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.