Acasă Uncategorized Bucureşti: Traian Băsescu se teme de revenirea crizei

Bucureşti: Traian Băsescu se teme de revenirea crizei

DISTRIBUIȚI

99522 – 24032011 –  Preşedintele Traian Băsescu a atras miercuri seara atenţia că „deşi părea că a trecut criza”, se pare că „încă avem mari probleme în UE„.

„Mă uitam la o informaţie, dacă vreţi e o chemare la prudenţă, înainte de plecarea mea la Consiliu. Mă duc cu câteva îngrijorări: Portugalia are probleme majore, Irlanda trebuie să împrumute din nou bani, Grecia, împrumutată cu 110 miliarde, nu şi-a făcut veniturile în buget, Marea Britanie şi-a revizuit prognoza de creştere de la 2,2 la 1,7. Testul de stres făcut la băncile europene arată că statele membre trebuie să bage repede 250 de miliarde de euro în bănci”, a explicat preşedintele la Realitatea TV, vorbind despre nevoia de responsabilitate şi solidaritate.

„Deşi părea că a trecut criza, se pare că încă avem mari probleme în UE. Ce se întâmplă în zona euro cu Grecia, Irlanda, Portugalia să nu credeţi că nu ne afectează. Ştiţi ce mă îngrozeşte? Dacă se întoarce din nou criza? Dacă se întoarce?”, a mai spus şeful statului. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.