Acasă Uncategorized Bucureşti: Tudor Gheorghe prelungește “Al Cincilea Anotimp” și în luna mai

Bucureşti: Tudor Gheorghe prelungește “Al Cincilea Anotimp” și în luna mai

DISTRIBUIȚI

98868 – 02032011 – Mai sunt doar doua zile pana la venirea celui de-“Al Cincilea Anotimp”, spectacolul pus in scena de maestrul Tudor Gheorghe, pe 4 martie, la Sala Palatului din Bucureşti, in semn de omagiu pentru doamne.

În acest moment biletele pentru spectacol au fost epuizate, totusi pentru a respecta dorinta publicului care a solicitat insistent o noua reprezentatie, organizatorii ofera in data de 10 mai acelasi spectacol.

La fel ca pe 4 martie, si in cadrul acestei reprezentatii, Tudor Gheorghe va capta publicul cu armonioasa conexiune pe care o face intre femeia – eterna poveste si primavara – anotimpul iubirii, creand un eveniment de sarbatoare, acompaniat fiind de acompaniat orchestra si corul Filarmonicii „Oltenia” din Craiova. “Nu constituie nicio surpriza pentru noi faptul ca biletele la acest spectacol, ca de altfel la toate spectacolele maestrului, sunt achizitionate imediat cum se pun in vanzare. Ne mandrim cu un public exclusivist, insa numeros, receptiv la cultura, la adevaratele valori autohtone si de altfel la tot ceea ce mai trebuie apreciat in acest moment”, subliniaza Pepino Popescu, in calitate de organizator al evenimentului. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.