Acasă Uncategorized Bucureşti: Vasile Blaga dezminte că ar vrea să renunţe la candidatura pentru...

Bucureşti: Vasile Blaga dezminte că ar vrea să renunţe la candidatura pentru şefia PDL

DISTRIBUIȚI

99491 – 23032011 – Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, dezminte speculaţiile potrivit cărora ar fi tentat să abandoneze cursa pentru şefia partidului. „Nici gând să renunţ la candidatură. Fiecare poate să declare ce vrea, e problema lor ce afirmaţii fac în presă”, a declarat Vasile Blaga citat de Realitatea Tv, referindu-se la cei care lansează informaţii despre retragerea sa. “Nu e vorba doar de mine aici. Suntem o echipă şi depunem împreună moţiunea”, mai spune democrat-liberalul. Întrebat dacă aceia care anunţaseră iniţial că-l susţin, s-au răzgândit din cauza presiunilor taberei Boc-Udrea, Blaga răspunde sec: „Nu vreau să comentez. Deocamdată”.

 

 

 

 

Pe de altă parte, oamenii premierului susţin că, în culise, Adriean Videanu şi locotenenţii lui Blaga poartă negocieri pentru a se ajunge la împăcare. „După ce i-au părăsit atâţia, au început să se teamă şi tatonează terenul. Videanu ar prefera să se ajungă la mediere între tabere”, susţin apropiaţii lui Emil Boc. Cu alte cuvinte, „băieţii ăia care l-au convins pe Vasile Blaga să candideze pentru că mergeau la sigur, vor acum să-l facă să se răzgândească”, conchid sursele citate.

Primele semne că oamenii lui Blaga ar cam face un pas în spate, au apărut în şedinţa de luni a conducerii partidului, în care Videanu şi Sorin Frunzăverde constatau că PDL “nu e pregătit pentru alegeri”, dacă lupta pentru voturi se duce murdar. Cei doi făceau trimitere la înlăturarea lui  Bogdan Cantaragiu de la şefia organizaţiei Sectorului 1 pentru că a semnat pe lista lui Blaga. Tot atunci, liderii din Modrogan au decis să amâne soluţionarea conflictelor interne până după Convenţia din mai pentru a evita interpretările de genul şantaj şi răzbunare contra voturi. Rămas astfel în fruntea organizaţiei, la o zi după ce a fost cruţat, Cantaragiu şi echipa sa de la sector au votat în unaninmitate pentru susţinerea lui Emil Boc. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.