Acasă Uncategorized Chestorul Sorin Oprea, numit la conducerea Agentiei Nationale Antidrog

Chestorul Sorin Oprea, numit la conducerea Agentiei Nationale Antidrog

DISTRIBUIȚI

99254 – 16032011 – Chestorul Sorin Oprea este, din acesta saptamana, noul sef al conducerea Agentiei Nationale Antidrog, institutie condusa, pana in acest moment, de interimarul Bogdan Iasnic.

Oprea a detint, din 2009, functia de sef al seful IJP Prahova. Anterior, a mai ocupat functia de director al Directiei Antidrog din cadrul DGCCO,  si chiar de director internimar al acestei importante structuri. A mai detinut pozitiile de sef al Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog Ploieşti, Inspector şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa si comandant al Poliţiei oraşului Mizil.

Sorin Oprea a participant la trei proiecte privind combaterea crimei organizate si a traficului de droguri promovate de institutii ale uniunii europene si a fost lider al proiectului Matra lupta impotriva drogurilor,in parteneriat cu Olanda 2006-2007.

Mai detine, alaturi de alte diplome, si pe cea de specializare în combaterea traficului de droguri, acţiuni sub acoperire şi intervenţie, acordata de Academia Drug Enforcement Administration,(DEA) Quantico, Virginia, SUA.

Noul sef al ANA este cunoscut pentru experinta sa manageriala, fiind un bun cunoscator al domeniului luptei impotriva consumului si traficului de droguri. In judetul pe care l-a condus pana de curand, fenomenul etnobotanicelor a fost tinut sub control, Prahova nefiind niciodata o problema din acest punct de vedere. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.