Acasă Uncategorized Cluj-Napoca: Fostul prefect de Cluj Călin Platon, condamnat la închisoare cu suspendare...

Cluj-Napoca: Fostul prefect de Cluj Călin Platon, condamnat la închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă

DISTRIBUIȚI

99336 – 18032011 – Fostul prefect de Cluj Călin Platon, care în vara anului trecut a accidentat pe trecerea de pietoni o femeie şi un copil în vârstă de trei luni, în urma accidentului bebeluşul murind, a fost condamnat la un an şi 11 luni de închisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpă.

Lucian Marian, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Cluj-Napoca, a declarat, vineri, că instanţa l-a condamnat pe fostul prefect de Cluj Călin Platon la un an şi 11 luni de închisoare cu suspendare, transmite Realitatea Tv.

Decizia Judecătoriei Cluj-Napoca poate fi atacată cu recurs în zece zile de la pronunţare.

La sfârşitul lunii august a anului trecut, fostul prefect al judeţului Cluj Călin Platon a lovit cu maşina o femeia şi pe copilul acesteia, care se aflau pe o trecere de pietoni, în urma accidentului cele două victime fiind transportate în stare gravă la spital.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Cluj, Sorin Precup, declara că accidentul a avut drept cauză neacordarea de prioritate pietonilor – o femeie în vârstă de 32 de ani, care traversa strada împingând un cărucior în care se afla un copil de trei luni.

Ulterior, bebeluşul de trei luni a murit.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, inspectorul Gina Pop, declara că în urma cercetărilor făcute în acest caz s-a stabilit că fostul prefect Călin Platon avea permisul de conducere suspendat, însă avea dovada înlocuitoare. Ulterior, s-a stabilit că dovada era expirată, ea fiind eliberată în 5 august şi având o valabilitate 15 zile.

Platon avea permisul suspendat pentru 90 de zile, pentru depăşirea vitezei legale. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.