Acasă Uncategorized Craiova: Percheziţii în Craiova şi Dolj pe urmele unei grupări specializate în...

Craiova: Percheziţii în Craiova şi Dolj pe urmele unei grupări specializate în fraude cu cărţi de credit

DISTRIBUIȚI

99067 – 09032011Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) –  Serviciul Teritorial Craiova au destructurat  un grup infracţional organizat, constituit din 13 învinuţi, specializat în săvârşirea de infracţiuni cu cărţi de credit.

        Membrii grupului procurau dispozitive de  copiere frauduloasă a datelor de pe cardurile bancare, dispozitivele urmand a fi utilizate pe teritoriul SUA.  Aparatura de skimming urma a fi expediata într-un colet, prin disimularea acesteia  în dispozitive receiver tip DIGI TV.

        Procurorii DIICOT au efectuat 11 percheziţii domiciliare, în Craiova si în judetul Dolj,  ocazie cu care au fost ridicate dispozitive de skimming.

        Cercetarile au fost efectuate împreună cu ofiţeri  de politie din cadrul BCCO Craiova, cu suportul tehnic şi informativ al DOS, SOS, SIPI Craiova si cu sprijinul  jandarmilor din cadrul BMJ Craiova.

La sediul  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au fost conduse nouă persoane pentru audieri.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, fiul şefului poliţiei de frontieră, Romeo Berceanu, face parte dintr-o reţea – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.