Acasă Uncategorized Imparatul Akihito catre japonezi: ”Toata natiunea participa la operatiunile de salvare”

Imparatul Akihito catre japonezi: ”Toata natiunea participa la operatiunile de salvare”

DISTRIBUIȚI

 99260 – 16032011 –  Împăratul Akihito s-a adresat miercuri naţiunii japoneze, pentru prima dată de la cutremurul devastator de 9 grade şi tsunami care au ucis mii de oameni în Japonia. Împăratul a afirmat că se roagă „pentru securitatea oamenilor“, potrivit unei alocuţiuni televizate, la cinci zile de la seismul devastator şi valurile tsunami care au antrenat un grav accident nuclear la centrala de la Fukushima, transmit agențiile de presă internaționale. De acum, toată naţiunea participă la operaţiunile de salvare“ , a declarat împăratul într-o intervenţie excepţională.

 

 

 

 „Mă rog ca activitatea echipelor de salvare să progreseze rapid şi ca viaţa oamenilor să se amelioreze“, a afirmat împăratul Akihito. El a precizat că problemele de la centrala nucleară au fost imprevizibile şi s-a declarat „profund îngrijorat“ de situaţia apărută după cutremurul ce a avut o „magnitudine fără precent.

Potrivit agențiilor de știri, Împăratul Akihito a mulţumit celor care participă la operaţiunile de salvare şi ajutorare a sinistraţilor și a transmis condoleanţe familiilor victimelor cutremurului şi ale valurilor tsunami. De asemenea, a cerut poporului japonez să nu renunţe. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.