Acasă Uncategorized Jaf la o casă de schimb valutar din Techirghiol

Jaf la o casă de schimb valutar din Techirghiol

DISTRIBUIȚI

98827 – 01032011 – Patru indivizi au furat, marţi dimineaţa, în jurul orelor 5.00, un seif în care erau depozitaţi 80.000 de lei de la o casă de schimb valutar din Techirghiol.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, Bogdan Păduraru, a declarat că un bărbat care locuia în blocul unde era amplasată casa de schimb valutar a sunat la 112, marţi dimineaţă, anunţând că auzit zgomote suspecte în incinta unităţii, transmite Realitatea Tv.

Patru persoane au intrat în firmă şi au ieşit în mai puţin de un minut cu 80.000 de lei. Firma jefuită fusese de curând amendată pentru că nu avea un sistem de securitate sigur.

Casa de schimb valutar aparţine omului de afaceri turc Fenis Agali, nimeni altul decât bărbatul împuşcat în 2005 de Serghei Gorbunov în centrul staţiunii Eforie. Firma care deţinea punctul de lucru fost amendată anul trecut pentru că nu avea monitorizare pe timp de noapte.

Poliţiştii au prelevat amprente de la faţa locului şi încearcă să dea de urma celor patru indivizi. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.