Acasă Uncategorized Legaturile dintre recentele explozii solare si cutremure incep sa fie din ce...

Legaturile dintre recentele explozii solare si cutremure incep sa fie din ce in ce mai frecvente

DISTRIBUIȚI

99135 – 11032011 – Legaturile dintre recentele explozii solare si cutremure incep sa fie din ce in ce mai frecvente, facandu-i pe oamenii de stiinta sa le ia in calcul, mai ales dupa ce s-au facut predictii in legatura cu seismele sau cu eruptiile vulcanice ce vor avea foc functie de activitatea Soarelui, care se afla la apogeul unui ciclu de 11 ani, dar cu un ciclu extraoerdinar de puternic.

In urma cu cateva saptamani, site-ul agentia.org arata legatura care a avut loc intre explozia solara de intensitate 2.0X1, cea mai puternica din ultimii patru ani si cutremurul din Noua Zeelanda. Inaintea acesteia o alta explozie solara a afectat Indonezia, cu eruptii vulcanice si cutremure. Toate aceste explozii solare masive s-au petrecut cand Pamantul avea orientat spre Soare acele parti in care s-au declansat cutremurele sau eruptiile vulcanice. Este noua teorie care cauta sa-si gaseasca acum argumente stiintifice. Controversata teorie ii apartine lui Jim Berkland, care a prevayut cutremulul din Noua Zeelanda cu o saptamana inainte studiind acest fenomen. Fostul expert de la U.S. Geological Survey, atribuie schimbari majore ale campului magnetic terestrul chiar inaintea marilor cutremure, iar in general acestea au loc in zona in care urmeaza sa aiba loc seismul.

Un alt fapt senzational a fost ca la putin timp inaintea declansarii exploziei solare, in China si in Japonia a aparut fenomenul „celor doi sori”, care a fost cauzat de o dereglare a campului magnetic in acea zona, cea ce genereaza si aceasta iluzie optica ca sunt doi sori pe cer. Fenomen ce a fost pus tot pe seama exploziilor plasmatice din ultima vreme. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.