Acasă Uncategorized Madrid: Românii se pot înscrie la programul “Cunoaşte-ţi legile” din Madrid

Madrid: Românii se pot înscrie la programul “Cunoaşte-ţi legile” din Madrid

DISTRIBUIȚI

99214 – 14032011 – Comunitatea Madrid in colaborare cu fundatiile Cremades & Calvo-Sotelo, Wolters Kluwer España si Ilustrul Colegiu de Avocati din Madrid pregatesc a cincea editie a programului „Cunoaste-ti legile”, pentru care au inceput inscrierile, transmite Romanian Global News.

Programul se va desfasura pe 26 martie si pe 2 si 9 aprilie, de la 17.00 la 20.00, la sediul a diferite organisme, intre care Centrele de Participare si Integrare a Imigrantilor. Actiunea, prezentata de cele mai prestigioase birouri de avocatura spaniole si servicii juridice din mari companii, ofera oportunitatea de a cunoaste legile, principiile si fundamentele juridice ale societatii spaniole, cu o relevanta speciala pe schimbarile legislative in materie de straini, in domeniul muncii etc. Cunostintele dobandite vor fi certificate printr-o diploma de participare.

Cei care doresc sa nu piarda aceasta oportunitate vor trebui sa se inscrie sunand la 012, la CEPI Hispano-Roman din Alcalá de Henares (918 826 979) si Coslada (916 741 263) sau la orice alt Centru de Participare si Integrare a Imigrantilor din Comunitatea Madrid. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.