Acasă Uncategorized Montreal: O nouă victorie pentru Lucian Bute

Montreal: O nouă victorie pentru Lucian Bute

DISTRIBUIȚI

99371 – 20032011 – Românul Lucian Bute, campion mondial IBF la categoria supermijlocie, îşi păstrează titlul după meciul disputat cu irlandezul Brian Magee. Duminică dimineaţă, la Montreal, Bute l-a învins prin knock-out pe irlandez în runda a zecea. Campionul mondial a intrat în direct, la Antena 3, şi a mărturisit că meciul a fost unul destul de dificil.

Adversarul său, irlandezul Brian Maggee, a declarat că Lucian Bute este cel mai bun boxer pe care l-a întâlnit în carieră, după ce românul s-a impus, duminică, în meciul pentru titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, potrivit presei canadiene.

“Pur şi simplu Lucian este cel mai bun pugilist pe care l-am întâlnit. Este inteligent, loveşte cu forţă, fără să mai pun la socoteală că este greu de atins”, a declarat Magee.

            Magee a mai surprins declarând că Bute loveşte mai tare decât Carl Froch, adversarul său din 2006.

            “Lucian are mai multe putere. Este dificil să-i compari pe cei doi, dar cu siguranţă are mâini mai rapide şi abilităţi sportive mai bune”, a afirmat Magee. 

            “Bute nu m-a lăsat să fac nimic, chiar am fost frustrat la un moment dat. Şi-a diversificat foarte bine atacurile. Cum mi-a dat lovituri în corp de câteva ori, credeam că va continua aşa, însă m-a surprins cu un upercut în bărbie pentru a pune capăt meciului”, a declarat Magee.

            Impresarul lui Brian, Pat Magee, a împărtăşit opinia pugilistului: “Suntem dezamăgiţi dar am văzut un mare campion în Lucian Bute. Este clar cel mai bun pugilist din lume la supermijlocie. Este numărul 1 şi cred că va rămâne mult timp. Brian mi-a spus imediat după meci că nu-i venea să creadă cât de bun este Bute. Mi-a spus că este cel mai bun pugilist pe care l-a întâlnit”, a afirmat Pat Magee. 

            Pugilistul Lucian Bute şi-a apărat cu succes titlul mondial IBF la categoria supermijlocie pentru a şaptea oară consecutiv, după ce l-a învins pe irlandezul Brian Magee, prin KO tehnic în repriza a zecea, într-un meci disputat, duminică, la Centre Bell din Montreal. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.