Acasă Uncategorized Petroşani: Ofiţer de poliţie judiciară, reţinut de DNA pentru trafic de influenţă

Petroşani: Ofiţer de poliţie judiciară, reţinut de DNA pentru trafic de influenţă

DISTRIBUIȚI

99158 – 11032011 – Procurorii DNA îl cercetează penal pe Daniel Liciu, ofiţer de poliţie judiciară în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara – Poliţia Petroşani, pentru trafic de influenţă.

            Din ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori rezultă că, în cursul lunii aprilie 2009, Daniel Liciu a pretins şi primit de la un denunţător sumele de 10.000 lei şi 3.500 euro, lăsând să se creadă că are influenţă asupra unor funcţionari din cadrul IPJ Hunedoara şi din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), prin intermediul cărora va facilita promovarea concursului privind încadrarea directă în cadrul poliţiei a fiului denunţătorului pe un post de agent de poliţie. Acesta din urmă nu a mai fost angajat deoarece concursul a fost anulat.

În aceeaşi cauză penală, procurorii efectuează acte de urmărire penală şi faţă de o altă persoană. Pe 10 martie 2011, procurorii anticorupţie au dispus reţinerea lui Daniel Liciu pe o perioadă de 24 de ore urmând ca astăzi să fie prezentat Curţii de Apel Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă pe termen de 29 de zile. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.