Acasă Uncategorized Piteşti: Hrebenciuc, audiat de procurorii DNA

Piteşti: Hrebenciuc, audiat de procurorii DNA

DISTRIBUIȚI

98858 – 02032011 – Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, miercuri, la Serviciul Teritorial Piteşti al DNA, unde a fost audiat în dosarul în care preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, lider al PSD Argeş, cercetat pentru fapte de corupţie.

Viorel Hrebencius este audiat în acest dosar în calitate de martor, potrivit unor surse judiciare.

În acelaşi dosar ar urma să fie audiat şi senatorul PSD Cătălin Voicu, în prezent arestat preventiv.

Audierea celor doi ar putea avea legătură cu extinderea cercetărilor în dosarul lui Constantin Nicolescu, existând suspiciunea că acesta din urmă ar fi încercat să influenţeze modul în care funcţionează justiţia prin promovarea unui magistrat de la Curtea de Apel Piteşti într-o funcţie de conducere.

În 18 februarie, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a fost externat din Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, unde a ajuns imediat după arestarea sa şi a fost operat pe cord.

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală în 27 ianuarie, după ce i s-a făcut rău la Tribunalul Argeş la aflarea deciziei instanţei de arestare preventivă în dosarul în care este cercetat pentru fapte de corupţie. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.