Acasă Uncategorized Ploieşti: Fostul şef al Vămii Ploieşti: “Am sesizat din 2009 Administraţia Prezidenţială...

Ploieşti: Fostul şef al Vămii Ploieşti: “Am sesizat din 2009 Administraţia Prezidenţială despre corupţia din vămi”

DISTRIBUIȚI

98836 – 01032011 – Fostul şef al Vămii Ploieşti, Diana Severin, a declarat că încă din 2009 a sesizat autorităţile competente că există corupţie în vămi.

Diana Severin a declarat că a vrut să tragă un semnal de alarmă că există corupţie în vămi, încă din 2009, susţinând că a sesizat organele competente din acel an privind unele nereguli, scrie Adevărul.

Ea a susţinut că în august 2010 a depus un memoriu şi la Cotroceni, adresat preşedintelui Traian Băsescu. „Având în vedere ce s-a întâmplat în ultima vreme îmi dau seama că informaţia a fost cenzurată şi memoriul nu a ajuns la Traian Băsescu”, a spus Severin.

Fostul şef al Vămii Ploieşti a mai spus că în urma sesizărilor sale, DNA Ploieşti a deschis două dosare cu prejudicii „destul de mari”, dosare aflate în lucru în prezent. „Am anunţat autorităţile competente înaintea valului de arestări, încă din 2009. Mai mult de atât nu am putut să fac. Nu am dat şi nu am luat şpagă niciodată cât am fost în acest sistem. Probabuil din acest motiv mi s-a solicitat demisia”, a declarat Diana Severin. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.