Acasă Uncategorized Târgu Mureş: Campanie pentru redirecţionarea a 2% din impozit către Fundaţia pentru...

Târgu Mureş: Campanie pentru redirecţionarea a 2% din impozit către Fundaţia pentru SMURD

DISTRIBUIȚI

98967 – 06032011 – La sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş, din municipiul Târgu Mureş, a avut loc, sâmbătă, lansarea, pentru anul 2011, a campaniei de informare privind redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit către Fundaţia pentru SMURD.

Încă de la înfiinţarea sa, Fundaţia pentru SMURD a susţinut şi sprijinit activitatea Serviciilor Mobile de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare şi a gestionat donaţiile şi sponsorizările către aceste module de intervenţie în situaţii de urgenţă.

Cea mai recentă acţiune de acest gen o constituie achiziţia, din fondurile strânse în cadrul campaniei pentru redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit, desfăşurată în anul 2010, a echipamentelor medicale şi de instruire a viitorilor paramedici care încadrează ambulanţele SMURD. Aceste kit-uri au fost donate viitoarelor centre de formare şi pregătire în descarcerare şi asistenţă medicală de urgenţă din judeţele Cluj, Sibiu, Dâmboviţa şi Argeş, centre care urmează a fi acreditate şi operaţionalizate pe parcursul anului 2011, precum şi Facultăţii de Pompieri. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.