Acasă Uncategorized Bruxelles: Parlamentul European a primit cererea de ridicare a imunităţii lui Adrian...

Bruxelles: Parlamentul European a primit cererea de ridicare a imunităţii lui Adrian Severin

DISTRIBUIȚI

99935 – 06042011 – Vicepreşedintele Parlamentului European, Gianni Pittella, a anunţat în plen că Parlamentul a primit din partea Ministerului român al Justiţiei cererea de ridicare a imunităţii parlamentare a deputatului neafiliat Adrian Severin.  Această solicitare va fi transmisă Comisiei pentru Afaceri juridice.

Comisia pentru afaceri juridice va numi un raportor pentru acest caz, urmând a discuta acest subiect într-o reuniune „cu uşile închise”. Deputatul în cauză are posibilitatea să ofere explicaţii. Dacă este necesar, Comisia parlamentară poate solicita documente suplimentare sau precizări din partea autorităţilor române.

Comisia prezintă o propunere de decizie motivată prin care se recomandă adoptarea sau respingerea cererii de ridicare a imunităţii. Raportul comisiei este înscris din oficiu la primul punct de pe ordinea de zi a primei şedinţe plenare care urmează depunerii acesteia. Nu sunt admise amendamente la propunerea de decizie, iar deputaţi pot vota doar pro sau contra propunerii de ridicare a imunităţii. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.