Acasă Uncategorized Bruxelles: Rovana Plumb, vicepreşedinte al grupului social-democraţilor din Parlamentul European

Bruxelles: Rovana Plumb, vicepreşedinte al grupului social-democraţilor din Parlamentul European

DISTRIBUIȚI

99905 – 06042011 – Eurodeputata PSD Rovana Plumb a fost aleasă, marţi, de către Social Democraţii din Parlamentul European în funcţia de vicepreşedintă a Grupului S&D.

Rovana Plumb va avea responsabilităţi privind politicile în domeniul economic şi social, inclusiv pe cele privind egalitatea de gen. „Sunt onorată de alegerea în funcţia de vicepreşedinte cu responsabilităţi în aceste domenii extrem de importante precum cele economic şi social, asta în condiţiile în care răspunsurile pe care vrem să le dăm în următorul an, vor decide dacă Europa va ieşi din criză mai puternică,sau dacă se va adânci şi mai mult în recesiune. Viziunea social democrată se bazează pe investiţii, pe crearea de locuri de muncă şi nu pe tăieri bugetare necugetate”, a declarat europarlamentarul Rovana Plumb.

Social democrata consideră că dezvoltarea sustenabilă a Uniunii Europene va fi prioritatea mandatului pe care tocmai îl începe. Rovana Plumb a mentionat totodată că „este important ca romanii să ştie că PSD a fost şi rămâne un actor  influent în cadrul PE şi al Grupului social-democrat din PE.”

Din septembrie 2007, europarlamentarul PSD este membru al Grupului S&D, care decide direcţiile de acţiune politică în plan european, ale socialiştilor şi social-democraţilor. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.