Acasă Uncategorized Bucureşti: 156 de telefoane mobile şi 132 de arme albe descoperite miercuri...

Bucureşti: 156 de telefoane mobile şi 132 de arme albe descoperite miercuri în penitenciarele din toată ţara

DISTRIBUIȚI

100141 – 13042011 – Administraţia Naţională a Penitenciarelor a desfăşurat miercuri exerciţii tehnico-tactice în toate unităţile penitenciare din ţară.

            La aceste exerciţii a participat un efectiv total de 9571 funcţionari publici cu statut special din sistemul penitenciar.

            Au fost efectuate exerciţii privind două situaţii tactice şi anume: revolta întregului efectiv de persoane private de libertate cazate pe o secţie de deţinere şi baricadarea în camera de deţinere a unui număr de cinci persoane private de liberate. De asemenea au fost realizate percheziţii generale asupra persoanelor private de libertate, camerelor de deţinere, secţiilor şi a altor locuri unde acestea au acces.

            În urma percheziţiilor efectuate au fost descoperite un număr total de 156 telefoane mobile, 68 cartele SIM, 134 de arme albe, 64 kg fructe fermentate pentru fabricarea substanţelor alcoolice, 16 acumulatori şi 59 de încărcătoare pentru telefoane mobile

Acţiunile de acest gen vor continua, iar scopul acestora este de a dezvolta abilităţile personalului şi capacitatea de intervenţie în soluţionarea eficientă a incidentelor critice şi operaţionale. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.