Acasă Uncategorized Bucureşti: Amenzi de peste 500.000 lei şi zeci de tone de marfă...

Bucureşti: Amenzi de peste 500.000 lei şi zeci de tone de marfă confiscate de Garda Financiară

DISTRIBUIȚI

100256 – 18042011 – Garda Financiară Bucureşti a derulat ample acţiuni de control în unele pieţe agroalimentare din Bucureşti (16 februarie, Progresul, Gorjului) şi în centrul comercial “Dragonul Roşu”.

Au fost verificaţi 167 de agenţi economici, fiind identificate activităţi ilegale ori activităţi care nu se desfăşurau în conformitate cu legislaţia financiar-fiscală sau nu respectau regimul caselor de marcat. De asemenea, în unele cazuri, nu existau documentele legale de provenienţă a mărfurilor.

Ca urmare a celor constatate, comisarii Gărzii Financiare au aplicat 161 de amenzi în valoare totală 523.400 lei, din care a fost deja încasată suma de 312.400 lei. Totodată, au fost confiscate zeci de tone de marfă pentru care nu existau documente legale.

La acţiunile de control menţionate au participat, în medie, 22 de echipe de comisari zilnic, acţiunilor din pieţele agroalimentare alăturându-se şi organele de control aparţinând Oficiului pentru Protecţia Consumatorului din Municipiul Bucureşti, Direcţiei Sanitar-Veterinare a Municipiului Bucureşti şi Direcţiei agricole a Municipiului Bucureşti. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.