Acasă Uncategorized Bucureşti: Autoturisme donate Poliţiei Locale din Sectorul 2 de la carabinierii din...

Bucureşti: Autoturisme donate Poliţiei Locale din Sectorul 2 de la carabinierii din Milano

DISTRIBUIȚI

99787 – 01042011 – Timpul de intervenţie rapidă a Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2 se va scurta mult, odată cu dotarea acesteia cu nouă autoturisme performante marca Alfa Romeo 159 de la prefectura provinciei Milano – Italia.

Având motoare de 1900 cmc, putere de 154 c.p., 16 valve şi alimentate cu motorină, noile autovehicule primite prin transfer gratuit din Italia, au un consum de combustibil în regim urban mult scăzut faţă de restul autovehiculelor Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2 care sunt Dacii Logan cu motoare alimentate cu benzină, fapt care va permite şi va reduce a costurilor de exploatare a parcului auto, susţuin reprezentanţii primăriei. Cele nouă autovehicule au aparţinut carabinierilor din Milano, au anul de fabricaţie 2007 şi sunt în stare de funcţionare excelentă.

Alături de aceste autoturisme, Poliţia Locală a Primăriei Sectorului 2 a mai primit, tot cu titlu gratuit, în cadrul unei festivităţi care a avut loc vineri, cinci microbuze marca Iveco care s-au alăturat flotei de 30 de autovehicule folosite în Sectorul 2 pentru creşterea siguranţei cetăţeanului. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.