Acasă Uncategorized Bucureşti: Blaga candidează oficial

Bucureşti: Blaga candidează oficial

DISTRIBUIȚI

100066 – 11042011 – Vasile Blaga este al doilea democrat-liberal, dupa premierul Emil Boc, care si-a depus, luni, candidatura la sefia partidului.

„Am depus programul politic “O Romanie dreapta, o Romanie europeana”. Foarte multi dintre dumneavostra m-ati intrebat ce ma determina sa candidez si v-am spus ca voi anunta la momentul potrivit. Candidez pentru ca sunt convins ca partidul are nevoie de o schimbare, de o noua abordare in actiunea sa politica. Candidez pentru ca muncesc de 20 de ani in acest partid, il iubesc ca pe propria mea familie. Candidez pentru ca intotdeauna am spus lucrurilor pe nume si stiu ca se poate mai bine”, a spus Vasile Blaga.

El a adaugat ca „PDL a scazut in sondaje din cauza masurilor dure, necesare in perioada de criza. PDL trebuie sa coalizeze toate fortele si optiunile de dreapta din societatea romaneasca. Partdiul nostru este singurul partid de centru dreapta, angajat ferm in lupta impotriva coruptiei si care si-a asumat reformele necesare. Am un proiect pentru partid si pentru Romania, pentru modernizarea tarii si pentru revigorarea partidului. Trebuie sa recastigam incredere ca putem transforma Romania intr-un stat european prosper, puternic si respectat. Adversarii PDL sunt partide care prin populism si demagogie incearca sa ii pacaleasca pe romani si in ceasul al 12-lea”, a adaugat el.

„Obiectivul meu este ca PDL sa se mentina la guvernare si dupa alegerile din 2012, pentru a continua reformele incepute. Numai asa, romanii pot avea garantia cresterii nivelului de trai”, a afirmat secretarul general al PDL. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.