Acasă Uncategorized Bucureşti: Candidaţii PSD sunt favoriţi la viitoarele alegeri locale

Bucureşti: Candidaţii PSD sunt favoriţi la viitoarele alegeri locale

DISTRIBUIȚI

99832 – 04042011 – Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri locale, 32 % dintre cei intervievaţi ar vota cu candidatul PSD, 24% cu cel al PDL, 20% cu candidatul PNL, în timp ce 5% ar vota cu candidatul UDMR, arată rezultatele unui sondaj de opinie realizat de CURS. Potrivit sondajului, 3% dintre chestionaţi ar vota cu candidatul Partidului Poporului (respins pentru înscrierea în Registrul partidelor politice din România), 2% cu cel al PC, câte 1% cu candidaţii UNPR, PRM şi PNŢCD, în timp ce candidaţii altor partide ar fi votaţi de 2 % dintre cei intervievaţi. Un candidat independent ar fi votat de 9% dintre cei chestionaţi.

 

 

 

 

 Din totalul eşantionului chestionat, 70% a exprimat o opţiune de vot, iar 30% dintre cei intervievaţi nu sunt hotărâţi, nu răspund sau nu votează.

Sondajul a fost realizat în perioada 10 – 28 martie 2011,pe un eşantion de 1.104 respondenţi adulţi, reprezentativ la nivel naţional. Interviurile au fost de tipul – faţă-în-faţă, la domiciliul respondenţilor; marja teoretică de eroare la nivelul întregului eşantion este de +/-2,95% la un nivel de încredere de 95%. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.