Acasă Uncategorized Bucureşti: Deputaţii din Comisia de apărare au respins proiectul de lege privind...

Bucureşti: Deputaţii din Comisia de apărare au respins proiectul de lege privind disponibilizarile din MAI

DISTRIBUIȚI

100134 – 13042011 – Proiectul de lege privind disponibilizările din MAI a fost respins printr-un raport preliminar al Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, urmând ca săptămâna viitoare să se întocmească un raport comun împreună cu membrii Comisiei de Administraţie.

Raportul preliminar  de respingere a legii a fost adoptat cu 12 voturi „pentru”, 4 împotrivă şi 2 abţineri. După vot, Costică Canacheu, preşedintele Comisiei de Apărare din Cameră  a acuzat lipsa de mobilizare a deputaţilor puterii.

„În şedinţa Comisiei de astăzi membrii partidelor din opoziţie  din Comisie  s-au mobilizat. Au votat dânşii în majoritate un raport de respingere, un raport preliminar de respingere a proiectului de lege, pentru că vom avea o întâlnire cu Comisia pentru Administraţie şi vom decide atunci ce fel de raport vom avea. Interesul majorităţii guvernamentale este ca proiectul de lege să ajungă în plen, noi ne dorim cu raport de adoptare, dar şi dacă ajunge cu raport de respingere  în plen, asta e, pentru că nu o să ascund faptul că noi nu am reuşit să ne mobilizăm la această şedinţă de comisie, dar până la urmă nu este o pierdere a războiului, ci a unei bătălii”, a declarat la finalul şedinţei Costică Canacheu, preşedintele Comisiei de Apărare.

Plenul Senatului a respins  în data de 4 aprilie, proiectul de lege privind disponibilizările din MAI, reprezentanţii puterii nereuşind să strângă cele 69 de voturi.  Pentru acest act normativ, forul decizional este Camera Deputaţilor. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.