Acasă Uncategorized Bucureşti: Finanţări nerambursabile pentru proiecte de educaţie a publicului privind protecţia mediului

Bucureşti: Finanţări nerambursabile pentru proiecte de educaţie a publicului privind protecţia mediului

DISTRIBUIȚI

100214 – 15042011 – Pentru a îmbunătăţi calitatea mediului şi a vieţii, Ministerul Mediului şi Pădurilor prin Administraţia Fondului pentru Mediu finanţează nerambursabil proiecte care vizează educaţia şi conştientizarea publicului privind protecţia mediului.

Întrucât acest program reprezintă o importanţă deosebită şi se află printre preocupările prioritare ale ministerului, în anul 2010, a fost lansată o sesiune de depunere a dosarelor de finanţare, desfăşurată în perioada: 23 august – 21 septembrie 2010.

În cadrul sesiunii au fost depuse 259 dosare, dintre care, 74 aprobate cu o valoare de 24.039.087,31 lei şi 185 respinse, informează Ministerul Mediului.

Programul se adresează exclusiv unităţilor/instituţiilor de învăţământ şi organizaţiilor neguvernamentale care au solicitat finanţare din Fondul pentru mediu şi al căror proiect a fost aprobat în vederea finanţării.

Finanţarea se acordă în cuantum de maximum 90% din valoarea totală eligibilă a proiectului şi fără a se depăşi suma maximă care poate fi acordată unui beneficiar în cadrul sesiunii de finanţare. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.