Acasă Uncategorized Bucureşti: Fără bilete pe RATB

Bucureşti: Fără bilete pe RATB

DISTRIBUIȚI

99971 – 07042011 – Începând din luna mai a acestui an, se va demara procedura de eliminare a biletelor de hârtie, călătorii putând utiliza cardurile Activ sau Multiplu din oferta RATB.

Prin validare, cele două carduri oferă Regiei informaţii relevante privind gradul de încărcare a vehiculelor, pe zone şi intervale orare, indicator care contribuie la realizarea unui obiectiv major al RATB şi anume, adaptarea capacităţii de transport la cerinţele publicului călător.

Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, RATB va introduce, până la sfârşitul anului, plata serviciului de transport prin intermediul telefonului mobil, precum şi noi titluri de călătorie.

În momentul de faţă se fac testari pentru lansarea în parteneriat cu BCR a unui card dual, card care încorporează aplicaţia de transport RATB (utilizând tehnologie contactless). Cardul va fi pus la dispoziţia publicului călător după finalizarea testelor şi punerea la punct a întregului sistem.

De asemenea, RATB a iniţiat un proiect similar şi cu BRD pentru diversificarea ofertei de instrumente de plată a călătoriei şi îşi manifesta dorinţa de a încheia parteneriate similare şi cu alte instituţii financiare.

„Este momentul ca RATB să-şi uniformizeze sistemul de colectare a contravalorii titlurilor de transport, ţinând cont de investiţiile făcute în sistemul automat de taxare. Doar în acest mod putem avea o imagine completă a utilizării mijloacelor de transport în comun şi a cererii de transport”, a declarat Adrian Criţ, directorul general RATB. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.