Acasă Uncategorized Bucureşti: Începe reînscrierea copiilor la grădiniţă

Bucureşti: Începe reînscrierea copiilor la grădiniţă

DISTRIBUIȚI

99819 – 03042011 – Reînscrierea copiilor care au frecventat grădiniţa în anul şcolar 2010-2011 se va face în perioada 4-21 aprilie, potrivit Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Înscrierea copiilor la grădiniţă se va face în perioada 2-31 mai.

Conform proiectului planului de şcolarizare pentru anul 2011-2012, numărul locurilor în grădiniţele din Bucureşti este de 31.820 la învăţământul de masă şi 226 la învăţământul special.

Cererile de înscriere vor fi discutate şi aprobate în Consiliul de Administraţie al fiecărei grădiniţe în perioada 31 mai – 10 iunie, iar afişarea listelor cuprinzând cererile aprobate, dar şi cele respinse va avea loc în data de 11 iunie, în loc vizibil, la intrarea în grădiniţă.

Criteriile după care se vor face înscrierile sunt următoarele: domiciliul copiilor în circumscripţia şcolară arondată grădiniţei, existenţa fraţilor şi a surorilor în aceeaşi grădiniţă, având prioritate copiii care provin din familii monoparentale. Un alt avantaj ar fi apropierea de grădiniţă a locului de muncă al părinţilor sau al susţinătorilor legali. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.