Acasă Uncategorized Bucureşti: Jandarmeria Ilfov atrage atenţia că manifestările obscene sunt sancţionate de lege

Bucureşti: Jandarmeria Ilfov atrage atenţia că manifestările obscene sunt sancţionate de lege

DISTRIBUIȚI

100386 – 22042011 –  În perioada ”Sfintelor Sărbători Pascale”, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ilfov vor executa misiuni de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zonele adiacente locaşelor de cult cu afluenţă mare de public situate pe raza judeţului Ilfov, în scopul prevenirii şi combaterii săvârşirii faptelor antisociale.

În acest sens, vor fi dispuse măsuri specifice pentru combaterea cerşetoriei, vagabondajului şi comerţului ambulant neautorizat, precum şi depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care afectează climatul de siguranţă publică.

De asemenea, pentru prevenirea oricăror incidente nedorite pe timpul participării la oricare dintre manifestări, Jandarmeria Ilfov sfătuieşte cetăţenii, să respecte următoarele recomandări: să ţină cont că manifestările obscene contrar bunelor moravuri sunt sancţionate de lege; să supravegheze permanent minorii care îi însoţesc; să nu depăşească limitele decenţei socio-morale în manifestările comportamentale; să acorde sprijin forţelor de ordine pentru îndeplinirea sarcinilor de menţinere a ordinii publice.

Cei prezenţi în zonele unde au loc manifestări religioase pot solicita sprijinul jandarmilor în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii de fapte antisociale. Totodată, pentru a solicita sprijinul jandarmilor, cetăţenii pot apela numărul unic de urgenţe 112. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.