Acasă Uncategorized Bucureşti: Ministerul Sănătăţii, puşculiţă pentru partide

Bucureşti: Ministerul Sănătăţii, puşculiţă pentru partide

DISTRIBUIȚI

100172 – 14042011 – Ministerul Sănătăţii este văzut de către cei care guvernează ca un loc în care se pot manevra bani în folosul partidelor şi al unor grupuri, a declarat, joi, preşedintele PNL, Crin Antonescu.

„Sentimentul meu e că Ministerul Sănătăţii e văzut de cei care guvernează drept un loc unde se pot manevra cu folos pentru partide şi grupuri nişte bani publici mulţi. Un loc în care se vorbeşte până la saturaţie despre reformă, fără a avea de fapt un plan coerent şi respectat de reformă. Scandalul din ultimele zile e un exemplu tipic de aşa-zisă reformă a sistemului: mişcări haotice, lipsite de discernământ, cu consecinţe chiar dramatice, toate aşezate otova sub titulatura de reformă fără avea nici măcar înţelesul”, a afirmat Antonescu.

Preşedintele PNL a arătat că România nu duce lipsă de soluţii la problemele economice pe care le are şi că este nevoie doar de voinţă şi ”de guvernarea în folosul celor guvernaţi”. „Nouă ni se reproşează că nu înfăţişăm un program cu soluţii care să scoată ţara din criză, asta fiind o capcană, pentru că nu e vorba de descoperirea unor soluţii. Guvernul actual nu duce lipsă de soluţii teoretice. Mai toţi ştim ce ar trebui făcut ca lucrurile să meargă mai bine. Marea problemă nu ţine de conţinutul unui program, ci de atitudinea faţă de banul public, de plasarea unor oameni cu pregătire şi competenţă pe funcţii de decizie şi de guvernarea în folosul celor guvernaţi. Asta e marea revoluţie copernicană a politicii din România. E simplu, nu trebuie să inventeze cineva cine ştie ce teorii economice”, a mai spus Crin Antonescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.