Acasă Uncategorized Bucureşti: O nouă tentativă de sinucidere la metroul bucureştean

Bucureşti: O nouă tentativă de sinucidere la metroul bucureştean

DISTRIBUIȚI

99874 – 05042011 – Circulaţia trenurilor de metrou a fost întreruptă, marţi dimineaţă, pe firul de circulaţie dinspre staţia Piaţa Sudului spre staţia Berceni, după ce o persoană a încercat să se sinucidă, aruncându-se în faţa unei garnituri la staţia Apărătorii Patriei.

„În jurul orei 8.32 de minute a fost o tentativă de suicid în staţia de metrou Apărătorii Patriei, pe firul de circulaţie dinspre Piaţa Sudului – Berceni. Circulaţia a fost întreruptă până la intervenţia salvatorilor metroului şi ISU”, a declarat Gheorghe Udrişte, directorul general Metrorex, citat de Realitatea Tv.

Persoana care s-a aruncat în faţa metroului a fost găsită în viaţă de echipajul medical şi a fost transportată la Spitalul „Bagdasar Arseni”.

„În jurul orei 10.00, circulaţia a fost reluată. „Victima a fost evacuată şi transportată la Spitalul Bagdasar. E vorba de o femeie de 50 şi ceva de ani. Era în viaţă atunci când a fost scoasă”, a spus Gheorghe Udrişte.

Acesta este al doilea caz în decurs de câteva zile. În weekend un bărbat s-a aruncat în faţa metroului la staţia Ştefan cel Mare. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.