Acasă Uncategorized Bucureşti: Ponta despre Boc ”bate orice record de incompetenţă”

Bucureşti: Ponta despre Boc ”bate orice record de incompetenţă”

DISTRIBUIȚI

99784 – 01042011 – Preşedintele PSD, Victor Ponta,a afirmat vineri că intenţia Guvernului de a promova o lege care să plafoneze creşterile salariale pentru profesori este „profund neconstituţională„, întrucât ar modifica mai multe hotărâri judecătoreşti definitive.

„În al doilea rând, această lege privind majorarea salariilor profesorilor cu 50% a fost votată în unanimitate de parlamentarii PDL înainte de alegerile din 2008 şi a fost şi promulgată de preşedintele Traian Băsescu. Sper că nu a uitat nimeni asta”, a adăugat preşedintele PSD, citat de Realitatea Tv.

Ponta a precizat că o eventuală asumare a răspunderii Guvernului în Parlament pentru actul normativ de plafonare a salariilor profesorilor ar însemna modificarea altor două legi, promovate de Executiv tot prin procedura asumării răspunderii.

„Emil Boc bate orice record de incompetenţă. Vrea acum să îşi asume răspunderea pentru o lege prin care să modifice alte două legi pentru care şi-a asumat răspunderea, în urmă cu doar câteva luni – legea educaţiei şi legea salarizării. După numai trei luni şi-a dat seama că trebuie să modifice ce şi-a asumat. Asta nu arată decât că noi, PSD şi PNL, avem dreptate când spunem că este asbolut necesar să-l îndepărtăm pe Emil Boc din fruntea Guvernului”, a mai declarat preşedintele PSD. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.