Acasă Uncategorized Bucureşti: PSD cere PDL să-l elimine pe fostul ministrul Botiş din partid...

Bucureşti: PSD cere PDL să-l elimine pe fostul ministrul Botiş din partid şi din Parlament

DISTRIBUIȚI

100443 – 27042011 –  PSD solicită PDL să ceară demisia lui Nelu Ioan Botiş din partid şi din Parlament, ca urmare a scandalului de corupţie în care acesta este implicat.

            “Implicarea unui ministru într-un scandal de corupţie care vizează fonduri europene poate avea efecte devastatoare asupra relaţiei României cu partenerii europeni.

            Una din marile priorităţi ale Guvernului ar trebui să fie convingerea partenerilor europeni că alocările din fonduri europene, în viitoare execuţie bugetară a UE, nu trebuie să fie scăzute, în cazul României.

            Date fiind însă implicarea unor miniştri în astfel de fapte, precum şi blocarea sau aprobarea unor proiecte cu fonduri europene pe considerente exclusiv politice, credibilitatea autorităţilor de la Bucureşti este inexistentă. Dacă României îi vor fi reduse alocările din fonduri europene, în viitoarea execuţie bugetară a UE, românii trebuie să ştie că vinovatul principal este această guvernare coruptă. 

            PDL a fost extrem de vocal în cazul Adrian Severin, caz în care PSD a acţionat rapid, luând decizii politice ferme, pentru că aşa a considerat că este corect. PSD solicită PDL o atitudine similară în cazul lui Nelu Ioan Botiş, ca un gest de disociere faţă de un caz care poate face foarte mult rău României. Liderii PDL au tăcut complice până acum în cazul fostului ministru al Muncii, deşi datele acestuia sunt foarte clare”, se spune într-un comunicat al PSD. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.