Acasă Uncategorized Bucureşti: Tribunalul Bucureşti judecă recursul procurorilor în cazul eliberării lui SOV

Bucureşti: Tribunalul Bucureşti judecă recursul procurorilor în cazul eliberării lui SOV

DISTRIBUIȚI

100516 – 29042011 –  Tribunalul Bucuresti judeca vineri recursul procurorilor in cazul patronului Realitatea, Sorin Ovidiu Vintu, si a lui Ion Ilie Cezar. Anchetatorii nu sunt de acord cu cercetarea celor doi in stare de libertate, pentru santajarea managerului postului TV, Sebastian Ghita.Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti a decis, in urma cu o saptamana, ca Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie Cezar pot fi cercetati in libertate in dosarul in care sunt acuzati de santajarea lui Sebastian Ghita, respingand propunerea procurorilor de arestare preventiva a celor doi pe perioada urmaririi penale. Procurorii au anuntat, insa, imediat, ca vor face recurs la decizia de atunci a judecatorilor.

 

 

 

 

Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie Cezar sunt acuzati ca l-au santajat pe Sebastian Ghita, de la care ar fi cerut 150.000 de euro pentru a nu denunta contractul de consultanta si management dintre Realitatea si Asesoft.

Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie au dispus, pe 19 aprilie, inceperea urmaririi penale in cazul lui Sorin Ovidiu Vintu si a lui Ion Ilie Cezar, pentru santaj, cei doi fiind retinuti miercuri. Procurorii Parchetului instantei supreme sustin, in propunerea de arestare preventiva a lui Sorin Ovidiu Vintu, ca acesta nu s-a abtinut de la repetarea infractiunilor, desi in cazul sau era luata o masura preventiva de catre instanta, anchetatorii indicand periculozitatea sporita a faptelor sale. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.