Acasă Uncategorized Cluj-Napoca: Târgul de Carte Gaudeamus Cluj-Napoca îşi deschide porţile pe 13 aprilie

Cluj-Napoca: Târgul de Carte Gaudeamus Cluj-Napoca îşi deschide porţile pe 13 aprilie

DISTRIBUIȚI

100013 – 08042011 – În perioada 13-17 aprilie a. c. va avea loc cea de a XII-a ediţie a Târgului de Carte Gaudeamus – Cluj-Napoca.

Fiind cel mai vechi şi reuşit târg al Caravanei Gaudeamus organizată de Radio România, Gaudeamus Cluj s-a impus în agenda culturală a Transilvaniei drept cel mai important eveniment cultural-expoziţional al fiecărui an.

Târgul de carte Gaudeamus Cluj-Napoca îşi va aştepta vizitatorii în Piaţa Unirii cu o bogată ofertă de carte şi un program de evenimente dinamic şi plin de surprise.

Edituri de prestigiu, distribuitori de carte, instituţii culturale şi de învăţământ se vor întrece în a prezenta publicului vizitator cele mai noi apariţii editoriale, cărţi pentru toate vârstele şi gusturile, alături de semnificative reduceri de preţuri. Viitorii studenţi sunt aşteptaţi la Gaudeamu Cluj pentru a consulta oferta educaţională a unor instituţii de învăţământ superior cu tradiţie universitară din România.

Preşedinte de onoare al acestei ediţii a Târgului va fi Ruxandra Cesereanu, prozatoare, poetă şi eseistă, autoare a unor studii de referinţă despre universul concentraţionar şi perioada comunistă din România.

Alături de Ruxandra Cesereanu, maestru de ceremonii al acestei ediţii, scriitori de primă mărime, prozatori, eseişti şi critici literari vor lua parte la prezentări şi lansări de carte, dezbateri şi întâlniri cu cititorii. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.