Acasă Uncategorized Curtea de Argeş: Fiul fostului general Nicolae Pleşiţă, găsit mort la Curtea...

Curtea de Argeş: Fiul fostului general Nicolae Pleşiţă, găsit mort la Curtea de Argeş

DISTRIBUIȚI

99862 – 05042011 – Un cadavru carbonizat a fost descoperit, luni, in casa din Curtea de Arges a fostului general de securitate Nicolae Plesita, in urma unui apel la 112 prin care se anunta ca ca in imobil s-a produs o explozie urmata de un incendiu. Din primele cercetari reiese ca barbatul decedat este Damian Plesita, fiul fostului sef al Directiei de Informatii Externe.

„Ne-am deplasat la fata locului, unde am constatat ca locuinta este distrusa de incendiu, iar in interior este un cadavru care, in stadiul in care se afla, nu poate fi identificat cu certitudine. Se presupune a fi Damian Plesita, proprietarul casei, cu siguranta este el, insa urmeaza sa probam si stiintific ca este vorba despre cadavrul lui”, a declarat comandantul Politiei Curtea de Arges, comisar sef Ionel Ispir.

Potrivit primelor concluzii ale anchetei, Damian Plesita, de 56 de ani, fost colonel in cadrul unui serviciu secret, in prezent pensionar, s-a sinucis prin provocarea unei explozii.

„A avut loc o explozie, ca urmare a unei acumulari de gaze. Pe cadavru a fost gasita o butelie de gaz, deschisa, iar lipit de zidul casei era un bilet, pe care era notat un mesaj de genul Nu intrati, butelie plina cu gaz, pericol de explozie. Nu exista suspiciuni cu privire la cauza mortii”, a precizat comisarul sef Ispir.

Potrivit sefului Detasamentului de Pompieri Curtea de Arges, colonelul Nicolae Pioarca, incendiul s-a produs in urma exploziei gazului provenit de la o butelie, care s-a acumulat intr-una din incaperile casei, flacarile extinzandu-se apoi si la acoperis. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.