Acasă Uncategorized Ilfov: Protest la Buftea împotriva desfiinţării sigurului spital din localitate

Ilfov: Protest la Buftea împotriva desfiinţării sigurului spital din localitate

DISTRIBUIȚI

99833 – 04042011 – Localnicii din Buftea protestează luni faţă de decizia de a transforma spitalul din oraş într-un cămin de bătrâni. Protestatarii spun că acesta era singurul spital din localitate şi că nu sunt de acord să meargă până la Bucureşti pentru un tratament. Ei sunt nemulţumiţi şi de faptul că nu ştiu care va fi viitorul lor, în condiţiile în care nu sunt siguri că vor avea locuri la alte spitale.

Pe de altă parte, cadrele medicale susţin că în zonă este o stare de incertitudine şi că încă vin pacienţi la spital, unii pentru scoaterea unor fire după o operaţie, alţii pentru tratamente. Cadrele medicale susţin că în loc să se decidă desfiinţarea spitalului, era mai bine dacă se aduceau îmbunătăţii unităţii sanitare.

Conducerea spitalului a primit o adresă, vineri, de la Direcţia de Sănătate Publică în care se solicita transferarea pacienţilor în urma hotărârii de desfiinţare a spitalului în vederea reprofilării în cămin de bătrâni.

Spitalul Orăşenesc „Dr.M.Burghele” Buftea este unul dintre cele 67 de unităţi sanitare care vor fi desfiinţate pentru a fi transformate în cămine pentru vârstnici. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.