Acasă Uncategorized Miercurea Ciuc: “Niciodată nu-l voi lăsa pe Emil pentru Geoană, Olga, Crinuţ...

Miercurea Ciuc: “Niciodată nu-l voi lăsa pe Emil pentru Geoană, Olga, Crinuţ sau altul”, spune Blaga

DISTRIBUIȚI

100029 – 10042011 –  Principalii doi candidaţi pentru şedia PDL, Emil Boc şi Vasile Blaga, au lansat sâmbătă, mesaje de prietenie, în cadrul partidului, înainte de depunerea oficială a moţiunilor în alegerile din luna mai, pentru şefia democrat-liberalilor. “Asta nu înţelege multă lume: că noi, în PDL, suntem şi rămânem prieteni”, a spus actualul preşedinte al PDL, Emil Boc, la Miercurea Ciuc. Aflat la alegerile de la PDL Harghita, Boc a susţinut că în partid „competiţia este între colegi”.

Şi contracandidatul său principal, Vasile Blaga, a lansat un mesaj de pace în partid şi a identificat duşamnul comun, referindu-se la preşedintele Senatului, Mircea Geoană (suspendat din PSD), purtătoarea de cuvânt al departamentelor PSD, Olguţa Vasilescu, şi liderul PNL, Crin Antonescu. “Ne stau la îndemână voturile românilor din Covasna şi Harghita, de ce să nu le luăm noi, ci alţii? Noi între noi suntem prieteni, ceilalţi sunt adversari politici. Asta trebuie înţeles. Pot să am oricând o părere pro sau contra lui Emil, dar niciodată nu-l voi lăsa pe Emil pentru Geoană, Olga, Crinuţ sau altul”, spus secretarul general al PDL, Vasile Blaga.

Luni, cei doi sunt aşteptaţi să-şi depună moţiunile pentru Convenţia Naţională a PDL, din 14 – 15 mai curent. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.