Acasă Uncategorized Ploieşti: Mandate de arestare pentru Ghenosu şi alte nouă persoane din gruparea...

Ploieşti: Mandate de arestare pentru Ghenosu şi alte nouă persoane din gruparea sa infracţională

DISTRIBUIȚI

100383 – 22042011 –  Magistraţii Tribunalului Prahova au emis vineri mandate de arestare pentru liderul lumii interlope din Dâmboviţa, Florin Nicolae Ghinea, zis „Ghenosu„, pentru vărul lui şi pentru alte persoane din gruparea infracţională coordonată de Ghenosu din penitenciar. 

Aceştia sunt axcuzaţi de constituire de grup infracţional, proxenetism, şantaj şi spălare de bani.

Pentru alţi trei bărbaţi din gruparea „Ghenosu” judecătorii au admis propunerea procurorilor de obligare de a nu părăsi localitatea pentru 30 de zile. Decizia poate fi atacată cu recurs de către avocaţii persoanelor arestate preventiv, la Curtea de Apel Ploieşti, potrivit reprezentanţilor DIICOT Ploieşti.

Opt persoane care fac parte din grupul infracţional condus de liderul lumii interlope din Dâmboviţa, Florin Nicolae Ghinea, zis „Ghenosu”, au fost reţinute, miercuri seară, de procurorii DIICOT Ploieşti, sub acuzaţiile de constituire de grup infracţional organizat, şantaj, proxenetism şi spălare de bani.

Joi, a fost prins şi  vărul primar al lui „Ghenosu”, Eugen Neacşu, pe când încerca să fugă din ţară pe la Vama Nădlac.

În total au fost audiate 20 de persoane, între care şi „Ghenosu” şi mama acestuia, iar procurorii au emis ordonanţe de reţienere pentru opt bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 si 37 de ani, toţi din Targovişte, membri ai grupării infracţionale conduse de Florin Nicolae Ghinea.

Procurorii DIICOT Ploieşti au făcut, miercuri, 11 percheziţii domiciliare în Târgovişte, ca să destructureze un grup infracţional organizat constituit din 15 persoane, specializat în şantaj şi proxenetism, şi coordonat din închisoare de Florin Nicolae Ghinea, zis „Ghenosu”.

Potrivit anchetatorilor, membrii grupării acţionau în judeţul Dâmboviţa, de unde ar fi recrutat zece fete cu vârste cuprinse între 19 şi 30 de ani, cărora le-au asigurat protecţia în vederea practicării prostituţiei de lux în Irlanda, activitatea infracţională fiind promovată prin intermediul unui site specializat de tip „escort”, membrii grupării obţinând prin astfel de infracţiuni suma de aproximativ 550.000 de euro. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.