Acasă Uncategorized Prahova: Locuinţă distrusă în totalitate de o explozie în Prahova

Prahova: Locuinţă distrusă în totalitate de o explozie în Prahova

DISTRIBUIȚI

99826 – 04042011 – O explozie puternică s-a produs într-o casă din localitatea prahoveană Băneşti, cel mai probabil din cauza unei instalaţii de încălzire defecte. Imobilul a fost distrus în totalitate, iar proprietarul a ajuns la spital cu arsuri.

Casa a sărit în aer din cauza unui convector pe gaz. Deflagraţia s-a produs în sufragerie şi a fost urmată de un incendiu stins însă repede de pompieri, transmite Realitatea Tv.

„Din primele cercetări se pare că explozia s-a produs ca urmare a unui convector de gaze defect, iniţiat probabil de un scurtcitrcuit la un televizor sau unul din aparatele electrocasnice”, a declarat Mihai Divoiu, ISU Prahova.

Proprietarul a fost transportat de cadrele medicale de la Ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, cu arsuri pe 10% din corp, în special pe cap şi mâini. „Deocamdată este la sala de operaţie, se evaluază, se tratează şi rămâne în continuare internat”, a declarat Dumitru Ionaşcu, medic Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.