Acasă Uncategorized Ramnicu Vâlcea: Anchetă ministerială la Spitalul Judeţean Vâlcea în cazul femeii care...

Ramnicu Vâlcea: Anchetă ministerială la Spitalul Judeţean Vâlcea în cazul femeii care a născut în toaletă

DISTRIBUIȚI

99902 – 06042011 – Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a cerut demararea unei anchete în cazul pacientei de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea.

O comisie a Ministerului Sănătăţii formată din doi medici de urgenţă, un reprezentant al corpului de control şi unul al direcţiei de asistenţă medicală va verifica modul de organizare al procedurilor de lucru în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului, colaborarea cu celelalte secţii ale spitalului, precum şi  respectarea legislaţiei în vigoare privind medicina de urgenţă.

În cazul suspiciunilor de culpă medicală, Ministerul Sănătăţii va sesiza Colegiul Medicilor din România, iar dacă vor fi sesizate deficienţe organizatorice se vor dispune măsurile necesare.

O femeie din Râmnicu Vâlcea a născut un copil cu greutatea de 5,5 kilograme în toaleta Spitalului Judeţean din municipiu. Femeia ajunsese la spital din cauza unor dureri de spate, iar medicii au diagnosticat-o iniţial cu tumoare abdominală, iar apoi cu pietre la rinichi. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.