Acasă Uncategorized Reşiţa: Nouă contrabandişti de ţigări prinşi la frontiera cu Serbia

Reşiţa: Nouă contrabandişti de ţigări prinşi la frontiera cu Serbia

DISTRIBUIȚI

100012 – 08042011 – Poliţiştii de frontieră din cadrul I.J.P.F. Caraş Severin au depistat, cu ajutorul aparaturii cu termoviziune, nouă persoane care încercau să introducă în ţară, pe la frontiera verde 16.540 ţigarete cu timbru sârbesc şi netimbrate, în valoare de 4.962 lei.

            Un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Socol a observat, cu ajutorul autospecialei de termoviziune, la aproximativ 800 metri de linia de frontieră, două autoturisme lângă care se aflau trei persoane. Continuând supravegherea zonei, au mai fost observate alte trei persoane ascunse în vegetaţia de pe malul râului Nera, care încercau să transporte mai multe colete voluminoase.

După aproximativ două ore,, în locul de parcare al celor două autoturisme a sosit şi un al treilea, din care au coborat încă trei persoane, moment  în care poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea întregului grup.

La faţa locului au fost descoperiţi doi saci de rafie în care se afla cantitatea de 16.540 ţigarete,  atât cu timbru sârbesc cât şi  netimbrate.

Pe numele celor nouă persoane, cetăţeni români domiciliaţi în judeţul Caraş Severin, cu vârste cuprinse între 23 şi 29 ani, poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală, respectiv complicitate la contrabandă şi complicitate la evaziune fiscală.

            Întreaga cantitatea de ţigarete a fost ridicată în vederea confiscării, iar cele trei autoturismenau fost indisponibilizate la sediul S.P.F. Socol. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.