Acasă Uncategorized 100995 – 16052011 – Primarul general al Capitalei, Sorin...

100995 – 16052011 – Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat ca va convoca sedinta Consiliului General al Municpiului Bucureşti (CGMB) privind organizarea referendumului pentru marti, 17 mai 2011.

DISTRIBUIȚI

100996 – 16052011 –    Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, participa luni la intalnirea de lucru a grupului de specialisti care lucreaza la “Conceptul Strategic Bucuresti 2035”. Evenimentul are loc la sediul Primariei Capitalei.

Conceptul Strategic Bucureşti 2035 este un proiect lansat la iniţiativa Primăriei Municipiului Bucureşti şi îşi propune conturarea unui model de dezvoltare pentru Bucureşti care să ia în considerare şi aria sa de influenţă. Scopul este stabilirea unor principii de comune de dezvoltare care să conducă la conturarea unei zone armonioase şi competitive cu şanse mari să antreneze atât dezvoltarea de ansamblu cât şi comunităţile locale. “Conceptul Strategic Bucureşti 2035” este un document care îşi propune formularea unei viziuni a oraşului, o federare şi armonizare a principalilor factori care îi conduc dezvoltarea, fondate pe echilibrul între creşterea economică, conservarea şi punerea în valoare a patrimoniului natural şi cultural, pe respectul faţă de mediul înconjurător şi calitatea vieţii.

Termenul lung la care se va referi proiectul, de 25 de ani, este justificat de faptul că Bucureştiul trebuie în primii ani să recupereze o serie de paşi pentru a putea intra ulterior pe un făgaş armonios de dezvoltare. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.