Acasă Uncategorized Alba: Seful SRI Hunedoara, eliberat de judecatori –

Alba: Seful SRI Hunedoara, eliberat de judecatori –

DISTRIBUIȚI

 100598 – 03052011 – Şeful Direcţiei de Informaţii Alba, Ioan Tarnu, şi subsomisarul Liviu Schiau de la BCCO Alba Iulia, reţinuţi luni dimineață sub acuzaţia că au sprijinit o grupare de hoţi de utilaje din UE, au fost eliberați de magistrații Curții de Apel Alba Iulia. Potrivit purtătorului de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean, instanţa a respins propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile făcută de procurorii DIICOT – Hunedoara, dar le-a interzis celor doi să părăsească țara timp de 30 de zile.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

 

 

În acelașii dosar, judecătorii au decis arestarea preventivă, pentru 29 de zile, a unui alt inculpat care nu a respactat interdicțiile stabilite de judecători la un alt termen, din 17 aprilire, în acelașii dosar.

Şeful Direcţiei Judeţene de Informaţii Alba, locotenent-colonel Ioan Tarnu, şi subsomisarul Liviu Schiau de la la BCCO Alba Iulia au fost puşi în libertate la finalul şedinţei de judecată şi au părăsit împreună cu avocaţii lor sediul Curţii de Apel Alba Iulia.

Cei doi ofițeri au fost reţinuţi, luni, de procurorii DIICOT, pentru că ar fi sprijinit o grupare de hoţi de utilaje din UE, valoarea prejudiciului fiind de 4,5 milioane de euro. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.