Acasă Uncategorized Atena: O nouă zi de grevă generală în Grecia

Atena: O nouă zi de grevă generală în Grecia

DISTRIBUIȚI

100875 – 11052011 – Transportul public, aerian, naval si feroviar din Grecia va fi afectat miercuri de o noua zi de greva generala a angajatilor din sectorul public.

Miscarea de protest va fi organizata de Sindicatul General al Angajatilor din Sectorul Privat si de Sindicatul Angajatilor din Sectorul Public si va afecta transportul public, aerian, naval si feroviar.

Pe de alta parte, si Federatia Patronilor de Statii de Benzina a anuntat declansarea unei greve si inchiderea statiilor de benzina, in semn de protest fata de decizia Guvernului de a stabili un pret maxim pentru benzina si motorina. Unele statii de benzina din insulele Samos, Chefalonia si Corfu au fost deja inchise incepand cu 5 mai 2011, fapt care a condus la aparitia unor probleme privind aprovizionarea cu carburant.

Grecia se confrunta de anul trecut cu ample miscari de protest si cu greve generale, dupa ce tara, aflata in pragul unui colaps economic, a fost nevoita sa se imprumute de la UE si FMI si a trebuit sa ia o serie de masuri de austeritate. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.