Acasă Uncategorized Bucuresti: Siveco România recunoscută din nou de Microsoft ca partener strategic în...

Bucuresti: Siveco România recunoscută din nou de Microsoft ca partener strategic în educaţie

DISTRIBUIȚI

101024 – 16052011 –   Siveco Romania a fost premiata in cadrul programului Microsoft National System Integrator ca partener strategic pentru dezvoltarea de aplicatii software de calitate pentru educatie. Prin intermediul trofeului National System Integrator (NSI), Microsoft recunoaste inovatia si rezultatele de exceptie ale partenerilor sai. Microsoft National System Integrator este un program dedicat partenerilor strategici din zona Enterprise si Public Sector.

Recunoscand performantele companiei in utilizarea tehnologiilor Microsoft si furnizarea de solutii complete pentru educatie, trofeul a fost inmanat lui Florin Ilia, vicepresedinte Siveco Romania, de catre Don Grantham, vicepresedinte Microsoft Europa Centrala si de Est, si de Ronald Binkofski, manager general al Microsoft Romania.

„Suntem onorati sa primim din partea Microsoft recunoasterea de partener strategic pentru educatie, mai ales ca suntem prima companie romaneasca ce a primit vreodata acest titlu. Suntem in aceasta pozitie de elita deoarece putem furniza solutii de ultima generatie pentru informatizarea educatiei, de la concept pana la implementare. Parteneriatul cu Microsoft este unul de succes, fiind implicati in implementarea mai multor proiecte majore de informatizare a invatamantului in tari din Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si zona CSI”, a declarat Florin Ilia, Vicepresedinte Siveco Romania.

Parteneriatul dintre cele doua companii a inregistrat rezultate remarcabile in implementarea mai multor proiecte la nivel national. Beneficiind de sprijinul Microsoft, SIVECO Romania a reusit sa implementeze unul dintre cele mai complexe si mai inovatoare proiecte destinate sistemului de invatamant romanesc. Astazi, peste 13.000 de scoli romanesti au la dispozitie laboratoare informatizate, prevazute cu 200.000 de computere dotate cu solutia de eLearning AeL si cu cele mai recente tehnologii Microsoft.

„Atat pe plan local, cat si pe plan international, Microsoft sustine activ Siveco Romania in vederea dezvoltarii unor proiecte complexe, de succes, prin livrarea de solutii eficiente si servicii capabile sa aduca valoare adaugata educatiei. Recunoastem know-how-ul, profesionalismul si experienta Siveco Romania in implementarea tehnologiilor Microsoft la cele mai inalte standarde”, a declarat Vasile Aniculaesei, partner account Manager in cadrul Microsoft Romania.

Solutia de eLearning AeL este implementata la nivel mondial in peste 20.000 de scoli, fiind utilizata zilnic de milioane de elevi si studenti. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.