Acasă Uncategorized Bucureşti: A început Forumul Educaţiei 2011

Bucureşti: A început Forumul Educaţiei 2011

DISTRIBUIȚI

100959 – 13052011 –  In acest sfarsit de saptamana se desfasoara Forumul Educatiei (FED), la care Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) este membru fondator. FED isi propune sa contribuie la consolidarea unei comunitati de profesionisti prin implicarea cele mai importante organizatii si personalitati din sistemul educational romanesc in formularea si dezbaterea planurilor de actiune relevante pentru etapa de dezvoltare in care ne aflam. FED este conceput pe doua dimensiuni: orientarea spre comunitatea profesionistilor din sectorul educational si orientarea spre informarea publicului larg.

            Forumul Educatiei 2011 se desfasoara in cadrul EDU-Expo pe 13 – 15 mai in spatiul expozitional Romexpo.

            Sistemul educational din Romania continua sa se confrunte cu o serie de provocari majore pentru care pot fi gasite solutii sustenabile doar prin imbratisarea unei viziuni comune asupra schimbarilor necesare si eforturi reale de imbunatatire a performantei individuale din partea tuturor celor implicati.

Forumul Educatiei – FED isi propune sa contribuie la consolidarea unei comunitati de profesionisti prin implicarea cele mai importante organizatii si personalitati din sistemul educational romanesc in formularea si dezbaterea planurilor de actiune relevante pentru etapa de dezvoltare in care ne aflam. FED este conceput pe doua dimensiuni: orientarea spre comunitatea profesionistilor din sectorul educational si orientarea spre informarea publicului larg. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.